Naar boven

Make-up tips

Bij COSMANIA vind je de mooiste make-up merken voor een natural look of smokey eye voor je date night! Hier lees je enkele tips voor de perfecte make-up applicatie!


Tip 1: Foundation kleur kiezen

Het lijkt soms bijna onmogelijk om de perfecte foundation kleur te kiezen. Maar er zijn een aantal kleine trucs om dit een stuk gemakkelijker te maken. Zo kun je je fondation het beste matchen met je nek en schouder. Gebruik nooit je hand om de kleur te kiezen. Bekijk daarnaast altijd de kleur in daglicht, dat is het meest eerlijke licht. 

Foundations
 

Tip 2: Gebruik een primer

Heb je helemaal je best gedaan om je make-up te doen, zie je er na een paar uur bijna niks meer van.. Herkenbaar? Gebruik onder je make-up altijd een primer. Een primer zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten, mooier blijft zitten en makkelijk aan te brengen is. Je hebt matterende primers of juist primers die je een glowy finish geven!

Prime time
 
Tip 3: Vergeet de blush niet

Veel mensen gebruiken een foundation of gekleurde dagcreme en een beetje poeder, maar vergeten een blush. Terwijl een blush juist zo belangrijk is. Een blush kan je die jeugdige blik geven. Breng een koraal of perzikkleurtje aan op de appels van je wangen.. Zo creëer je een frisse teint in no-time!

Blushing..
 
Tip 4: Oogschaduw primer

Net zoals je een primer gebruikt onder je foundation, kun je ook een primer gebruiken onder je oogschaduw! Je oogschaduw breng je makkelijker aan, blend beter én blijft 10x langer zitten! Wie wil dat niet?

Shadow time
 
Tip 5: Gebruik goede kwasten!

Het lijkt een simpele tip, maar het maakt een wereld van verschil. Je make-up aanbrengen met goede kwasten zal je leven een stuk gemakkelijker maken. De kwasten van Inglot zijn gecreëerd door en voor echte make-up artists met de hoogste kwaliteit materialen.. Gun jezelf een good-makeup-day! 

Kwasten
 

Erborian - CC Red Correct - 15 ml Erborian Erborian - CC Red Correct - 15 ml
18,50
Bestellen
bestel
Erborian - CC Red Correct - 45 ml Erborian Erborian - CC Red Correct - 45 ml
39,00
Bestellen
bestel
Erborian - Glow Cream - 45 ml Erborian Erborian - Glow Cream - 45 ml
37,00
Bestellen
bestel